INK Hotel Amsterdam

Voor INK Hotel Amsterdam ontwikkelde ik de tone-of-voice en schreef ik de teksten. Als basis gebruikte ik het concept van architectenbureau concrete. Van de room directory tot de tekst op de rekening, compliment card, bagagelabel en koffiemok. (Engelstalig)

   

INK Room Directory Cover Page INK Room Directory Back
INK Hotel Amsterdam

Foam Album 13

Foam Album 13 had als thema Collaboration. Hiervoor schreef ik een aantal dubbelinterviews met Foam staffers en mensen met wie zij in 2013 hebben samengewerkt.  

    Foam Album 13 | Diana & KarinStill Life     FA 13 Eric en Marcel FA 13 Eric en Marcel foto   FA 13 Yassine en Lisa FA 13 Yassine en Lisa foto   FA 13 Ina en Floor FA 13 Ina en Floor foto
Foam Album 13

VVD

Voor de VVD maakten we de video Nederland kleurt VVD. De opdracht was een video die de kernwaarden van de VVD laat zien en die voorbijgaat aan de waan van de dag. Ik schreef hiervoor de tekst.

VVD

BrandDeli

Schermafbeelding 2014-03-20 om 13.24.39  

BrandDeli is een nieuwe ad salesorganisatie die de zenders vertegenwoordigt van Discovery Networks Benelux (DNB), Viacom International Media Networks (VIMN) en FOX International Channels Benelux. BrandDeli doet zowel hun spot sales als brand partnerships. Voor de launch van BrandDeli schreef en bewerkte ik verschillende teksten, voor in- en extern gebruik.

BrandDeli

Amsterdam Convention Factory

De Amsterdam Convention Factory is een unieke evenementenlocatie, gevestigd in een oude Stork-fabriek in het centrum van Amsterdam. Op 1 augustus 2014 gaan ze sluiten. Om de bezettingsgraad de laatste maanden een extra boost te geven, is dit filmpje gemaakt. Ik schreef hiervoor de tekst.

Amsterdam Convention Factory

Delta Lloyd

Voor Delta Lloyd heb ik verschillende opdrachten gedaan, waaronder:

  • Schrijven van de tekst voor een filmpje over het veranderende pensioenstelsel, voor intern gebruik.

  • Herschrijven van de webteksten over De Blauwdruk Methode.

  • Schrijven van de tekst voor een vijftal filmpjes, waarin de vijf meest gestelde vragen over het Uniform Pensioenoverzicht worden beantwoord.

     
       
Delta Lloyd
© Copyright Elise Fikse - Theme by Pexeto